Agahefendi İlkokulu

Vizyon: Eğitimde, Yozgat için, Yozgat’ın en iyisi olmak

Misyon: Okulumuzun misyonu, Atatürk ilke ve inkılâplarına, Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Saatler: 13.20-18.10
Isınma: Doğal Gaz
Servis Bilgisi: Servis yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sorgunagahefendiio.meb.k12.tr

Adres - Agahefendi İlkokulu.Agahefendi Mahallesi. Agahefendi Cad. Sorgun Öğretmen Evi Yanı Sorgun/YOZGAT

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Yürüme mesafesi